Så här betalar du

SÅ HÄR BETALAR DU

Vi tar betalt via DIBS Linkpay, som är en säker betalning med 3D Secure. Linkpay gör det möjligt för dig att betala säkert direkt där du är.

När din order godkänts hos oss sänder vi dig en bekräftelse på din beställning och sänder med en länk till Linkpay. När du klickar på denna Linkpay-betallänk kommer du till ett DIBS-betalfönster, som är anpassat till olika enheter. På så sätt fungerar det lika bra att betala oavsett om betalningen sker via dator, smartphone eller surfplatta.

ATT BETALA MED LINKPAY ÄR ENKELT

  1. Gör en beställning via mejl eller telefon. Vi sänder dig en orderbekräftelse och en betallänk.
  2. Kontrollera orderbekräftelsen och klicka på betallänken.
  3. Genomför betalningen på DIBS säkra betalsida.
  4. Vi ser betalningen direkt och kan paketera produkterna för avhämtning eller utkörning.

BETALA MOT FAKTURA (ENDAST FÖR FÖRETAG)

Ring 08-35 25 10 eller mejla oss på order@ronnmarks.se så skapar vi ett företagskonto. Har du redan ett företagskonto hos oss anger du detta i din beställning.

ADRESS & KONTAKT

Postadress:
Box 57
191 21 Sollentuna

Besöksadress:
Sidensvansvägen 8-10
192 55 Sollentuna

Telefon: 08-35 25 10
E-post: info@ronnmarks.se
Offert & kalkyl: kalkyl@ronnmarks.se
Faktura: faktura@ronnmarks.se

Rönnmarks 

Rönnmarks Undertak grundades på 50-talet och har idag över 25 medarbetare. Vi är specialister på krävande undertaksentreprenader och följer med dig som beställare från start till mål, ser till att samordningen går som en dans och bygger untertaksentreprenader som håller för framtiden.

Rönnmarks Interiör grundades 2017 och erbjuder allehanda byggtjänster. Vi utför allt från större och mindre gipsentreprenader till byggsnickerier som t ex trappmontage. Du får professionell hjälp, transparens under hela processen och ökad effektivitet till lägre kostnad.