Referenser

Genom våra referens­projekt ger vi dig en möjlig­het att se vad vi går för och hur vi arbetar. Alla våra projekt har ställt olika krav och sam­tidigt skapat nya möjlig­heter för oss att med­verka i krävande och tekniskt innov­ativa undertaks­entreprenader.
Läs mer och titta på bilderna från några av våra senaste projekt.

Urban Escape, Stockholm

Urban Escape, Stockholm

I Stockholms nya stadsrum Urban Escape i Gallerian fick vi uppdraget att montera ett smäckert, guldfärgat metalltak och spännande 3D-väggar i grå träullit.

Nya Karolinska, Solna

Nya Karolinska, Solna

Rönnmarks, som en del av ett konsortium, levererade och monterade samtliga undertak till ett av världens mest hållbara och toppmoderna universitetssjukhus.

Märsta bibliotek, Märsta

Märsta bibliotek, Märsta

Tanken var att fälten i taken skulle se svävande ut. Det svarta som går att se mellan de vita plattorna är ljudabsorbenter.

O’Learys i Tolv, Stockholm

O’Learys i Tolv, Stockholm

O’Learys i Tolv Stockholm var ett både roligt och utmanande projekt, framförallt i arbetet med att ta fram det spektakulära taket i bowlinghallen.

Rudboda skola, Lidingö

Rudboda skola, Lidingö

Med tuffa ljudkrav lyckades vi dämpa ljudtrycket och få ner efterklangstiden markant. Bland annat monterade vi egenproducerad anslagstavlor/ljudabsorbenter.

Midgårdsbadet, Sigtuna

Midgårdsbadet, Sigtuna

En av de stora utmaningarna vid arbetet med Midgårdsbadet var den tekniska strukturen och estetiken i spa-avdelningen.

Jakobsbergs bussterminal

Jakobsbergs bussterminal

Ny buss­terminal i anslut­ning till Jakobs­bergs pendel­tågs­station - en av landets största stationer mätt i resande per dygn.

ADRESS & KONTAKT

Postadress:
Box 57
191 21 Sollentuna

Besöksadress:
Sidensvansvägen 8-10
192 55 Sollentuna

Telefon: 08-35 25 10
E-post: info@ronnmarks.se
Offert & kalkyl: kalkyl@ronnmarks.se
Faktura: faktura@ronnmarks.se

Rönnmarks 

Rönnmarks Undertak grundades på 50-talet och har idag över 25 medarbetare. Vi är specialister på krävande undertaksentreprenader och följer med dig som beställare från start till mål, ser till att samordningen går som en dans och bygger untertaksentreprenader som håller för framtiden.

Rönnmarks Interiör grundades 2017 och erbjuder allehanda byggtjänster. Vi utför allt från större och mindre gipsentreprenader till byggsnickerier som t ex trappmontage. Du får professionell hjälp, transparens under hela processen och ökad effektivitet till lägre kostnad.