GÅR SAMORDNINGEN SOM EN DANS?

En utmaning i byggbranschen är att underleverantörerna, beställarna och montörerna inte anser att de sitter i samma båt. Ofta skapar det brister i kommunikationen och samordningen, vilket snabbt kan övergå i försenade projekt. Utan samordning har byggprojektets olika delmoment en tendens att ske i fel ordning och inom fel tidsram. vilket kan orsaka onödiga merkostnader.

GENOMTÄNKT PRODUKTIONSPLANERING

Tillsammans med dig som beställare tar vi fram en väl utformad produktionsplanering. I den ingår en struktur över projektets arbetsflöde och en tydlig tidsplan.

För oss är det även viktigt att hålla en kontinuerlig dialog mellan beställare och övriga underleverantörer. På så sätt minskar vi riskerna och säkerställer att tidsplanen följs. Resultatet är ett lyckat projektavslut utan förseningar.

ADRESS & KONTAKT

Postadress:
Box 57
191 21 Sollentuna

Besöksadress:
Sidensvansvägen 8-10
192 55 Sollentuna

Telefon: 08-35 25 10
E-post: info@ronnmarks.se
Offert & kalkyl: kalkyl@ronnmarks.se
Faktura: faktura@ronnmarks.se

Rönnmarks

Rönnmarks Undertak grundades på 50-talet och har idag över 25 medarbetare. Vi är specialister på krävande undertaksentreprenader och följer med dig som beställare från start till mål, ser till att samordningen går som en dans och bygger untertaksentreprenader som håller för framtiden.