OM Rönnmarks

I över 50 år har vi utfört krävande undertaksentreprenader, bland annat kontor, skolor, restauranger, sjukhus, tågstationer, häkten och badhus. Vårt motto är att rätt ska vara rätt i en byggprocess. Med ett uppdrag kommer även ett tydligt ansvar. Förutom att se till att hålla vad vi lovar, så för vi hela tiden en dialog med dig som beställare för att nå ett så lyckat slutresultat som möjligt.

Med hjälp av vår erfarenhet, förståelse för hela byggprocessen och driv efter att ta fram nya tekniska innovationer, så ser vi till att uppfylla kraven och mer därtill. Den enskilt viktigaste styrkan är att vi brinner för hantverket och för oss handlar det inte bara om snabba projektavslut, utan även om att hela tiden utvecklas för att möta nya krav.

 

ADRESS & KONTAKT

Postadress:
Box 57
191 21 Sollentuna

Besöksadress:
Sidensvansvägen 8-10
192 55 Sollentuna

Telefon: 08-35 25 10
E-post: info@ronnmarks.se
Offert & kalkyl: kalkyl@ronnmarks.se
Faktura: faktura@ronnmarks.se

Rönnmarks

Rönnmarks Undertak grundades på 50-talet och har idag över 25 medarbetare. Vi är specialister på krävande undertaksentreprenader och följer med dig som beställare från start till mål, ser till att samordningen går som en dans och bygger untertaksentreprenader som håller för framtiden.