VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

En annan utmaning i byggbranschen är att du i regel behöver anlita ett antal olika entreprenörer för de olika typer av arbeten som ska utföras för att ditt projekt ska bli klart. När för många blandas in kan kommunikationen brista och vissa arbeten hamna mellan stolarna, vilket inte sällan bidrar till att ditt projekt försenas.

SAMORDNING ÄR A OCH O

För att uppnå de höga krav på kvalitet som ställs i dag i byggprocessen är det en självklarhet för oss att arbeta nära beställare, entreprenörer och egna hantverkare.

Våra undertaksmontörer och arbetsledare från vår undertaksverksamhet samordnar och håller ihop uppdraget åt dig. De har lång erfarenhet från olika byggplatser runt om i Sverige och är vana att vara en del i större kugghjul. Vi tar ett tydligt ansvar för att samverka med övriga parter genom hela uppdraget. Den långa erfarenheten i kombination med den breda kompetensen gör oss till ett fullservice-företag inom byggbranschen.

Oavsett projektets omfattning eller vårt engagemang i det ger vi alltid våra kunder professionell hjälp och erbjuder total transparens genom hela processen. Det innebär att du som kund får tillgång till en erfaren organisation med all dess kompetens. Genom att anlita oss håller du ihop ditt projekt med ökad trygghet till lägre kostnader.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss vid offertförfrågningar eller vid övriga funderingar angående ditt kommande projekt.

08-35 25 10

info@ronnmarks.se

Kontakta oss