LITA INTE PÅ NYBÖRJARTUREN

I över 50 år har vi levererat krävande undertaksentreprenader och samtidigt erhållit en bred förståelse för hela byggprocessen. Vi har arbetat med en stor variation av projekt och därmed även stött på många olika sorters utmaningar.

Våra erfarenheter gör att vi kan förutse riskerna långt innan de hunnit bli ett problem. Dessa förutsättningar skapar möjligheter för oss att vara proaktiva i vårt arbete och ger oss förutsättningarna att kunna presentera nya tekniska innovationer inom undertaksbranschen.

ADRESS & KONTAKT

Postadress:
Box 57
191 21 Sollentuna

Besöksadress:
Sidensvansvägen 8-10
192 55 Sollentuna

Telefon: 08-35 25 10
E-post: info@ronnmarks.se
Offert & kalkyl: kalkyl@ronnmarks.se
Faktura: faktura@ronnmarks.se

Rönnmarks 

Rönnmarks Undertak grundades på 50-talet och har idag över 25 medarbetare. Vi är specialister på krävande undertaksentreprenader och följer med dig som beställare från start till mål, ser till att samordningen går som en dans och bygger untertaksentreprenader som håller för framtiden.

Rönnmarks Interiör grundades 2017 och erbjuder allehanda byggtjänster. Vi utför allt från större och mindre gipsentreprenader till byggsnickerier som t ex trappmontage. Du får professionell hjälp, transparens under hela processen och ökad effektivitet till lägre kostnad.